Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2017 07:09 - Топ залог за днес - Сампдория ще клекне пред Милан
Автор: evrofutbolprognozi Категория: Спорт   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.09.2017 07:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageСампдория е домакин на Милан в среща от шестия кръг на италианската Серия А. Двубоят ще се изиграе на “Стадио Луиджи Ферарис” в ранния неделен следобед.

 

Сампдория заема осмо място във временното класиране на Серия А с актив от 8 точки, но трябва да припомним, че тимът от Генуа е с мач по-малко. Причина за това е отложеният двубой с Рома, който тепърва трябва да се изиграе.

 На този етап активът на Самп е две победи и две равенства, придружени от голова разлика 6:4. Отборът стартира новия сезон с две поредни победи, които обаче бяха последвани от две последователни равенства - срещу Торино и Верона. Позитивното за Сампдория е, че тимът все пак остава непобеден в изиграните до момента четири двубоя.

 Колкото до Милан, “росонерите” изглеждат далеч по-добре след обилното харчене за нови играчи, състояло се през лятото. Тимът на Енцо Монтела бе солидно подкрепен с нови попълнения, а резултатът от това е видим. Милан има четири победи от пет изиграни двубоя до момента, като изключение прави единствено поражението от Лацио на “Олимпико”. В момента Милан е на 5-а позиция в Калчото с 12 точки, но все пак движейки се близо до върха.

Сампдория ще бъде без контузения Додо в срещата с Милан, докато вратарят Емилиано Вививано продължава да се възстановява от сериозната травма в коляното.

Наставникът на Милан Винченцо Монтела не може да разчита на контузения Андреа Конти, докато под въпрос за визитата в Генуа са Рикардо Монтоливо, Лука Антонели и Габриел Палета. Всички те лекуват травми.

Въпреки домакинския фактор в случая, бихме казали, че Милан е лек фаворит в сблъсъка. Като изключим загубата от Лацио, “росонерите” изглеждат преобразени в сравнение с миналия сезон. Мачът обаче няма да бъде лек за гостите. Сампдория е силен у дома, а както вече казахме, тимът от Генуа все още не познава вкуса на поражението през настоящия сезон.

Вижте още топ прогнози и залози за Еврофутбол от тук - https://7dniprognozi.com/category/top-zalozi-za-dnes/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evrofutbolprognozi
Категория: Спорт
Прочетен: 11858
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930